MJUKVARUUTVECKLARE INOM INBYGGDA SYSTEM - MEDTECH

Personality / Commitment

Är du en mjukvaruutvecklare som letar efter nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla produkter som förbättrar människors liv? Ta då chansen ansluta dig till vårt team inom produktutveckling för medicinteknik! 

Vi söker dig som drivs av ett genuint och starkt teknikintresse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god kommunikationsförmåga. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil.

Job / Skills

Krav:

- Civilingenjörsexamen eller motsvarande och minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av C/C++ programmering av inbyggda system/hårdvarunära programmering

- Erfarenhet av objektorienterad mjukvaruutveckling och design

- Ha god tal- och läsförståelse i både svenska och engelska

 

Meriterande är kunskaper inom följande områden:

- Linux

- Realtids- och säkerhetskritiska system

- Python

- Kommunikationsprotokoll som I2C, SPI, RS232, CAN-buss

- Git

- Yocto

- QT

 

Tidigare erfarenhet av medicinsk teknik är inget krav men meriterande. Vi erbjuder dig utbildning inom regelverket för medtech-utveckling och spännande uppdrag för kunder som utvecklar den utrustning du hittar på sjukhus, vårdcentraler, m.m.

 

Företagsbeskrivning:

Hotswap är en affärsenhet inom ALTEN med fokus på uppdrag inom medicinteknik. Hos oss får du jobba i team genom hela utvecklingsprocessen för en medicinteknisk produkt. Från koncept till färdig CE-märkt produkt. Vi är teknikkonsulter som har hjälpt entreprenörer att ta deras idé till en första produkt och jobbar även på plats hos etablerade medicinteknikbolagen i Sverige. Som en del av ALTEN är vi Sveriges mest engagerade konsulter och kan även erbjuda karriärvägar inom andra branscher och tjänsteområden. Läs mer om oss på https://www.alten.se/branscher/life-science

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Daniel Strand, Junior Talent Acquisition Partner på Daniel.strand@alten.se.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Daniel STRAND
Senaste dag för ansökning 2019/04/08
Referens AD006666