SURFACE DESIGNER/FORMBESTÄMMARE TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Är du en Surface designer med erfarenhet av produktutveckling och letar efter nya utmaningar? Ta då chansen att ansluta dig till ALTEN Stockholm!

Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är engagerad och självgående samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Du stimuleras av att lösa tekniska problem och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar för våra kunders utmaningar. Personliga egenskaper vi vidare värderar är en förmåga att nå uppsatta mål och förstå kundens behov för att på så sätt skapa långsiktiga relationer.

Vidare söker ALTEN efter dig som:

- Har minst tre års arbetslivserfarenhet som Surface designer/ studioingenjör inom formbestämning. Meriterande om du har jobbat i Autodesk Alias.

- Har en civil-eller högskoleingenjörsexamen

- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

- Har en vilja att skapa och förvalta goda relationer internt såväl som externt

- Har B-körkort

Job / Skills

Som Surface designer är det din uppgift att agera som aktiv länk mellan designavdelningen och konstruerande avdelningar. Vidare kommer du att ge support till designavdelningen gällande konstruktionsbegränsningar samt agera representant för designavdelningen i det tvärfunktionella teamet.

Vad ALTEN erbjuder:

I över två decennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 22 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Detaljer
Platser Stockholm | Stockholm
Senaste dag för ansökning 2019/07/13
Referens AD006645