ERFAREN KONSTRUKTÖR FÖR UPPDRAG UTANFÖR FORDONSINDUSTRIN

Personality / Commitment

Är du en erfaren konstruktör i Creo/ProE och är nyfiken på vad du kan arbeta med utanför fordonsindustrin?
Då kan det här vara något för dig!

I rollen som konstruktör på ALTEN kommer du arbeta i hela produktutvecklingscykeln tillsammans med en av våra största kunder. Verktyget du arbetar i är Creo och erfarenhet från gjutgods och plastkonstruktion är meriterade.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och några av dessa borde vara att du har en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Genom din positiva attityd positiv och ett driv skapar du och upprätthåller du goda relationer med våra kunder. Vi ser att du stimuleras av problemlösning och använder en kreativitet för att hitta nya lösningar. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! Du borde även anse att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Job / Skills

Vi söker dig som:
- Har minst 3 års erfarenhet av Creo/proE
- Har en akademisk utbildning i grunden, maskiningenjörsinriktning eller liknande som gett dig motsvarande kunskaper
- Har erfarenhet av gjutgods, plast- och formbunden konstruktion

Att jobba som konsult på ALTEN innebär att du kommer in i en organisation som bygger karriärer. Du får en tillsvidareanställning och möjlighet att jobba på plats hos våra kunder eller Inhouse hos oss på Lindholmen. Vi är många säljande chefer som jobbar för långvariga och stabila relationer med våra kunder. Det gör vi både för att ha en bra affär och för att våra konsulter ska kunna få utmanande och spännande uppdrag.

Vid frågor kontakta ansvarig chef Gustav Caesar på telefonnummer +46(0)733 53 41 75 eller maila Gustav.caesar@alten.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om ALTEN
I över två deciennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 20 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Detaljer
Aktiverad vid 2019/03/14
Platser Gothenburg
Kategori Produktutveckling
Kontakt Gustav Caesar
Senaste dag för ansökning 2019/04/15
Referens AD006616