Fortsätt karriären som projektledare hos ALTEN i Linköping!

Personality / Commitment

Är du redo att axla rollen som projektledare eller söker du efter nästa utmaning att sätta tänderna i? På ALTEN i Linköping är vi ca 130 medarbetare som går till jobbet varje dag och gör något vi verkligen tycker är kul och nu behöver vi bli fler. Förhoppningsvis är det dig vi söker! Som projektledare hos oss kommer du få möjligheten att arbete med spännande och utmanade projekt inom olika branscher. ALTEN jobbar med kunder inom bl.a Energy, Defence & Aerospace, Automotive, Life Science, Industry och Telecom så valmöjligheterna är oändliga. Kanske vill du komma in och briljera inom ett område du besitter stor erfarenhet och kompetens inom, eller så utmanar du dig själv inom ett helt nytt område. Här får du helt bana din egen väg och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling genom valfrihet bland projekt och uppdrag, utbildningar och kompetensnätverk.

Job / Skills

För att lyckas som projektledare hos oss har du naturligtvis ett stort intresse för ledarskap och teknik, men utöver det tror vi mycket på indivder som är positiva, drivna och engagerade. Våra medarbetare är vår kultur – därför satsar vi mycket på att omringa oss med människor som sprider en härlig energi och hela tiden vill utvecklas.

Du som tar dig an denna roll har en högskoleutbildning inom relevant tekniskt område. Du har sannolikt sedan tidigare erfarenhet av ledarskap genom projektledande roller eller liknande. I annat fall är du i ett skede i karriären där ledarskap och projektansvar är ett naturligt och lockade kliv. Utöver detta ser vi naturligtvis att du behärskar såväl svenska som engelska på ett bra sätt, både muntligt och skriftligt.

Utöver möjligheter till kompetensutveckling och härliga kompetenta kollegor erbjuder en karriär inom ALTEN goda internationella karriärmöjligheter då vi idag finns etablerad i över 20 länder. ALTEN erbjuder även kollektivavtal och en konkurrenskraftig lönemodell.

Vänligen kontakta ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på 0709-151141 eller stephanie.dahl@alten.se vid eventuella frågor. Skicka in din ansökan via vår hemsida eller via mail. Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Detaljer
Aktiverad vid 2019/03/14
Platser Linköping - Norrköping - Mjölby - Finspång - Åtvidaberg - Vadstena | Östergötland | Sweden
Kategori Kemi och läkemedel, Process- och anläggning, ALTEN Sverige AB, Produktutveckling, Elektronik och mjukvaruutveckling, System- och applikationsutveckling, Utbildning och PLM, Beräkning och simulering
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2019/03/28
Referens AD006609