Nyfiken systemutvecklare till in-house projekt!

Personality / Commitment

Är du en kommunikativ och orädd systemutvecklare som inte räds utmaningen att självständigt driva och ansvara för ett av våra in-house projekt? Då är det dig vi söker! I denna roll kommer du få möjligheten att jobba kundnära och ta mycket eget ansvar. Sök redan idag!

Job / Skills

Vem är du?

På Alten lägger vi stor vikt på personlighet - vi anställer personer som är positiva, drivna och glada! Vår kultur präglas av personer med en positiv attityd, engagemang och intresse. Som person har du humor och du tycker att det är viktigt att utvecklas. Du stimuleras av problemlösning och använder gärna din kreativitet för att hitta på nya lösningar. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor och kund. Utöver detta ser vi att:

- Du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör

- Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Du besitter goda kunskaper i C++ och Linux

- Det viktigaste av allt - du gillar att ha kul på jobbet!

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom t.ex. Phyton, Rhapsody, Protobuf, Yocto eller Embedded Linux.

Vilka är vi på ALTEN och vad gör oss till en attraktiv arbetsplats?

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens till företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder finns inom industrier som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life Science och Industry – där vi är aktiva under hela produktutvecklingscykeln. Vi är ett av Europas ledande teknik- och IT-konsultföretag med 28’000 medarbetare och verksamma i över 20 länder. Vi har kontor i 10 orter i Sverige, och i Linköping är vi tredje största kontoret med ca 130 medarbetare. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Därför har våra konsulter möjlighet att ha valfrihet av uppdrag och projekt.

”Det jag gillar med ALTEN är dels att jag har fått möjlighet att jobba med uppdrag som jag tycker är intressant och som jag känner passar mig. Sedan uppskattar jag också att det finns "icke jobbrelaterade aktiviteter" t.ex frukost på kontoret, innebandy, pubkvällar etc.” - Karl, mjukvaruutvecklare på ALTEN

 Vad kan vi på ALTEN erbjuda Dig?

- Utvecklingsmöjligheter av dina tekniska kunskaper och mellanmänsklig kompetens.

- Erfarenhetsutbyte i projekt, kompetensnätverk samt utbildningsaktiviteter.

- Valfriheten av spännande och utmanande projekt, där du som konsult ges frihet att välja de uppdrag som passar bäst

- Internationella karriärmöjligheter: Alten finns i över 20 olika länder, där du har valfriheten av tusental projekt att fortsätta sin karriär på. Ena dagen i Göteborg, andra dagen i Paris och tredje dagen i Italien?

- Kollektivavtal

- Konkurrenskraftig lönemodell

- Friskvårdsbidrag

- Roligt på jobbet! Gemenskap är väldigt viktigt hos oss, och att göra saker tillsam­mans. Det anordnas allt från kräftskiva och julfest till After Works, spelkvällar och sportaktiviteter.

- En arbetsmiljö tillsammans med kompetenta, härliga och ödmjuka kollegor.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig HR partner Stephanie Dahl på 0709-151141 eller Stephanie.Dahl@alten.se. Du är även välkommen att skicka in din ansökan via mail till Stephanie.Dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2019/03/14
Platser Linköping
Kategori System- och applikationsutveckling
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2019/03/28
Referens AD006608