Mekanikkonstruktörer till ALTEN!

Personality / Commitment

Vi letar efter dig som var kreativ och löste problem redan i sandlådan! För att passa in som konsult i vårt team är det viktigt med engagemang och att leverera hög kvalité till våra kunder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag!

Job / Skills

Att vara konsult på ALTEN är möjlighet att få arbeta tillsammans med de mest framstående företagen och där du själv har en stor påverkande kraft i att skapa din egen karriärväg. Vi vill erbjuda dig en karriär, inte ett jobb!

Vidare erbjuder ALTEN dig:

- Konkurrenskraftig lönemodell.

- Utrymme att kunna påverka din egen utveckling såväl som ALTENs fortsatta tillväxt.

- Möjlighet att välja de uppdrag just du finner mest intressant.

- Ett stort utbud av utbildningar med frihet att gå vilka utbildningar du själv önskar i vårt sortiment samt möjlighet att    påverka utbudet.

- Internationella möjligheter.

Att arbeta hos ALTEN som mekanikkonstruktör är både varierande och stimulerande. Du får chansen att arbeta mot olika kunder inom en bredd olika områden och branscher, både i mindre och större projekt. Som konstruktör kan du arbeta med allt från tunga maskindelar till finmekanik. Tjänsten erbjuder dig utvecklingsmöjligheter inom områden så som metallisk konstruktion och ytmodellering.

OM ALTEN
Då har de mest engagerade tektik- och IT-konsulterna kan vi tillsammans på ALTEN utveckla och leverera kompetens för värdsledande företag. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Life Science, Infrastructure, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är därmed verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi över 28 000 medarbetare och är verksamma i över 20 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - en möjlighet som vår affärsmodell ger. Denna valfrihet är en anledning till att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Du får också möjlighet att påverka dina uppdrag, olika förmåner och din övergripande arbetsmiljö samt välja din karriärväg. Här på ALTEN tror vi på att växa tillsammans!

Välkommen in med din ansökan, urvalsprocessen sker löpande. Vi kommer att hantera alla ansökningar så fort vi är tillbaka!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Patrik Juhlin, ansvarig gruppchef, på +46 (0)733534646.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Detaljer
Platser Örebro - Västerås - Ludvika - Eskilstuna - Arboga - Karlskoga
Kontakt Patrik Juhlin
Senaste dag för ansökning 2019/04/05
Referens