Junior Business Manager till ALTEN Lund

Personality / Commitment

Vill du påbörja din ledarkarriär i en bred roll med fokus på försäljning och rekrytering? Ta då chansen att ansluta dig till vårt team på ALTEN!

Som Junior Business Manager blir du en del av en avdelning som består av 50 medarbetare där du ingår i ett chefsteam på 4 personer. I din roll arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap med målet att göra både kunder och konsulter nöjda.

Job / Skills

Vad gör en Junior Business Manager?
Som Junior Business Manager kommer du främst att fokusera på:
- Försäljning: du bygger och upprätthåller relationer med både befintliga och nya kunder vilket innefattar allt från prospektering till att ha möten där du hjälper kunderna med deras olika utmaningar.
- Rekrytering: du intervjuar och utvärderar kandidater för att kunna rekrytera ditt eget team.
- Ledarskap: du har så småningom personalsvar för din rekryterade konsultgrupp där du leder, stöttar och coachar dina medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav
- Magister- eller masterexamen
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Meriterande
- Erfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik – ja, något som är kopplat till rollen hos oss helt enkelt

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 30 000 anställda i 22 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Junior Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 10 mars. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Sofia Johansson på sofia.johansson@alten.se.

OBS! Vi har för närvarande problem med vår hemsida vilket gör att det kan förekomma problem med våra ansökningsformulär. Om du inte kan ansöka via hemsidan, skicka din ansökan via mail till sofia.johansson@alten.se. Vi ber om ursäkt för detta!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2019/02/12
Platser Lund
Kategori ALTEN Sverige AB
Kontakt Sofia Johansson
Senaste dag för ansökning 2019/10/03
Referens AD006451