ALTEN söker Kärnkraftsingenjörer i Västsverige!

Personality / Commitment

Vi söker dig som har ett genuint intresse och en grundläggande förståelse för hur driften av en kärnkraftsanläggning fungerar!

Din studiebakgrund är ingenjör och gärna med inriktning mot kärnteknik, teknisk fysik, maskinteknik, energisystem eller konstruktionsteknik. Som person är du noggrann, engagerad och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Aarbetserfarenhet från kärnkraftsindustrin är mycket meriterande.

Job / Skills

Du kommer att utföra analyser, utredningar och modellutvecklingar som används som underlag för till exempel säkerhetsbedömningar vid modernisering av anläggningarna samt optimering av säkerheten vid drift och underhåll. Uppdatering av modeller och dokumentation, till exempel efter anläggningsändringar ingår också i arbetsuppgifterna. Uppdragen kan utföras enskilt eller ingå i större projekt där flera teknikdiscipliner samverkar.

 

Om ALTEN
På ALTEN tror vi på att engagemang och en stark drivkraft är grundpelarna för att man ska trivas på jobbet och vi strävar ständigt efter att inte bara motsvara, utan även överträffa dina förväntningar. Genom att behålla en uppmuntrande och utvecklande kultur, erbjuder vi våra medarbetare ett extremt stimulerande arbete och våra kunder de mest engagerade och högpresterande konsulterna på marknaden.


ALTEN är ett av Sveriges ledande teknik- och IT-konsultbolag med kunder inom industri- och telekombranschen samt inom tjänstesektorn. På ALTEN täcker vi hela produktutvecklingscykeln och erbjuder både teknikkonsulter och helhetslösningar i form av arbetspaket.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Jessica Skagerlind
Senaste dag för ansökning 2019/03/07
Referens AD006438