Business Manager inom IT till ALTEN Göteborg

Personality / Commitment

Tycker du att försäljning, rekrytering och ledarskap låter som en rolig kombination? Sök då tjänsten som Business Manager på ALTEN!

Som Business Manager arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Hos oss blir du en viktig del av en division som i dagsläget består av 320 konsulter och 17 chefer, där du ingår i ett chefsteam på 6 personer. Ja, som du ser gillar vi siffror, så om du delar det intresset är du en god bit på väg.

Job / Skills

Arbetsuppgifter
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder inom IT
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Din profil
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav
- Magister- eller masterexamen
- 1-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik – ja, något som är kopplat till rollen hos oss helt enkelt
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Meriterande
- Erfarenhet inom IT- och/eller konsultbranschen
- Förmåga att snappa upp och komma ihåg förkortningar (vi har en hel del att lära dig)

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 30 000 anställda i 22 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 6 mars. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Fanny Strömberg på fanny.stromberg@alten.se.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Fanny Strömberg
Senaste dag för ansökning 2019/03/06
Referens AD006437

Du kanske också är intresserad av