MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL FORDONSBRANSCHEN

Personality / Commitment

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Job / Skills

ALTEN söker nu dig som arbetat minst 2 år som mekanikkonstruktör och som vill fördjupa eller bredda sig inom konstruktion. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen. Vidare söker vi dig som:

- Är högskole- eller civilingenjör inom relevant område, exempelvis maskinteknik.

- Har goda erfarenheter av CatiaV5 eller Creo/ProE.

- Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

OM ALTEN 

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher så som Energy, Life Science, Infrastructure, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace samt Industry där vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi 27 000 medarbetare och är verksamma i 20 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Uppfyller du kriterierna? Välkommen in med din ansökan och ta chansen att tillhöra Sveriges mest engagerade Teknik- och IT-konsulter.

För vidare frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig HR Partner Malin Karlsson till malin.e.karlsson@alten.se.

Detaljer
Aktiverad vid 2019/02/05
Platser Stockholm
Kategori Produktutveckling
Kontakt Malin Karlsson
Senaste dag för ansökning 2019/10/03
Referens AD006434