INGENJÖR INOM PRODUKTION OCH LOGISTIK TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Är du en ingenjör med bakgrund inom produktion eller logistik? Är du driven, bra på att kommunicera, analytisk och flexibel? Då kan ALTEN Stockholm ha jobbet för dig! 

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Nu söker vi på ALTEN dig som vill jobba med produktion och- eller logistik inom fordonsindustrin. Vi kan i gengäld erbjuda utmanande karriärmöjligheter i en flexibel miljö som ger dig möjlighet att utvecklas i den riktning du själv vill. Vi ser att du har en kandidat- eller masterexamen med ingenjörsinriktning, samt minst ett års erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:

- Produktionsteknik

- Processteknik

- Logistikutveckling

- Projektledning inom produktion

Praktisk erfarenhet från produktion och vana att arbeta i projektform är meriterande. Du är även flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
För vidare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig HR Partner Malin Karlsson till malin.e.karlsson@alten.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

OBS! DITT FÖDELSEÅR SKA SKRIVAS ENLIGT DD/MM/ÅÅÅÅ I FORMULÄRET, INTE ÅÅÅÅ/MM/DD SOM INSTRUKTIONERNA VISAR. Detta beror på ett tillfälligt fel på hemsidan.

Detaljer
Platser Stockholm - Stockholm
Kontakt Malin Karlsson
Senaste dag för ansökning 2019/03/10
Referens AD006433