KONSTRUKTÖR MED ERFARENHET AV GJUTGODS

Personality / Commitment

Nu söker vi på ALTEN i Stockholm dig som är en driven mekanikkonstruktör med erfarenhet av gjutgods. Din kompetens är mycket efterfrågad och vi har många möjligheter för dig med relevant kompetens och inte minst det rätta drivet!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Vi söker nu dig som har minst ett par års erfarenhet av mekanikkonstruktion, gärna från fordonsbranschen. För att ha rätt förutsättningar för rollen söker vi dig som har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen. Vi ser att du har erfarenhet från något eller flera av de vanligaste CAD-verktygen så som Solidworks eller Creo. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från CatiaV5 samt specifik kunskap om gjutgods. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vid vidare frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig HR Partner Malin Karlsson till malin.e.karlsson@alten.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2019/02/05
Platser Stockholm
Kategori Produktutveckling
Kontakt Malin Karlsson
Senaste dag för ansökning 2019/10/03
Referens AD006431