Konstruktörer till inhouse team i Linköping

Personality / Commitment

Är du konstruktör och redo för nästa utmaning i din karriär? Just nu söker vi konstruktörer med erfarenhet av CREO till våra in-house team i Linköping!

Vår inhouse-verksamhet på ALTEN i Linköping växer så det knakar – nu söker vi fler ingenjörer inom konstruktion för att vara en del av våra härliga team. Idag har vi tre team med olika fokus och arbetsområden men alla med ett lika stort sinne för teknik och viljan att ha kul tillsammans. Som konstruktör ser vi att du har en god förmåga att vara självgående och agera affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande i att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång!Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. 

ALTENverkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklashos oss 

Dina önskemål styr din väg framåt.  

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därförerbjuder vi tre extra lediga dagar per år.Hos oss är du ansluten till kollektivavtal ocherbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet:

  • Minst kandidatexamen inom exempelvis maskinteknik, design eller produktutveckling.
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Erfarenhet av att arbeta i Catia eller CREO.

Svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll enligt FMVs riktlinjer är ett krav för tjänsten.

Om ALTEN 

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 54 000 anställda i mer än 30 länder.Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1400 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

 

ALTEN har förfjärde åreti rad utsettstill en av Sverigesmest attraktivaarbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.  

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se 

We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2023/03/17
Location Linköping
Recruiter Hanna STOCKELID
Senaste dag för ansökning 2023/04/17
Reference Number AD012633