Beräkningsingenjörer till inhouse-projekt

Personality / Commitment

ALTEN Linköping växer så det knakar – nu söker vi ingenjörer inom beräkning med fokus på statiskt eller dynamiskt FEM. Senior, junior eller något år, du kan vara vår nästa kollega! Bra koll på Abaqus, ANSYS, Hypermesh, Nastran eller andra beräkningsprogram.  Om du skulle vilja vara en del av en dynamisk omgivning med det senaste inom teknologin och likasinnade kollegor – är ALTEN helt rätt för dig.

Job / Skills

Vad vi tror du behöver för att lyckas

  • En civilingenjörsutbildning inom relevant område, till exempel maskinteknik.
  • Är du ny från skolan eller har ett eller några års arbetslivserfarenhet inom beräkning, hållfasthet och/eller dynamik är det lika intressant.
  • Kunskap och intresse av beräkning i plåt eller komposit – eller en vilja att lära sig detta.
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Keywords: beräkningsingenjör, stressengineer, hypermesh, nastran, abaqus, ansys.

Om något av detta stämmer in på dig och någon du känner – sök ihop!

Vad erbjuder vi? 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Detaljer
Publication date 2023/01/10
Location Linköping
Recruiter Hanna STOCKELID
Senaste dag för ansökning 2023/02/20
Reference Number AD012361