Erfaren elektronikkonstruktör till uppdrag i Umeå

Personality / Commitment

Vi på ALTEN i Norr söker dig som vill jobba som elektronikkonstruktör inom produktutveckling hos en av våra kunder i Umeå. 

Uppdraget kommer att handla om att hantera Change request (ECR) och Change orders (ECO). Vidare, kommer det även innefatta att underlätta sourcing teamet i deras arbetet med att hitta alternativa komponenter som passar befintlig design, samt granska vad som finns att tillgå på världsmarknaden. Det kommer finns många möjligheter till kompetensutveckling och nyttig arbetslivserfarenhet på detta uppdrag. 

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är arbetsam, noggrann och självgående. 

Job / Skills

Din profil: 

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen i elektronik eller annan liknande utbildning. 
  • Några års arbetslivserfarenhet inom relevant område. 
  • Erfarenhet av en eller flera av de följande verktygen: AutoCAD Electrical, OrCAD Capture CIS, Altium DXP, Eagle. 
  • Erfarenhet av en eller flera av de följande programmeringsspråken: C, Assembler, LabVIEW, och/eller VHDL. 
  • Erfarenhet av en eller flera av de följande analys och simuleringsverktygen: PSpice, LTSpice, Spice, Matlab, Maple, Minitab, och/eller Weibull++. 
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du har arbetat i PLM systemet Magic och/eller med verktyget SmartSheet. 

Om ALTEN

ALTEN är ett IT och teknikkonsultbolag med kunder inom många olika områden runt om i Sverige. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta Anna Nejati, konsultchef på ALTEN Umeå, anna.nejati@alten.se eller Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.se. 

Hoppas att vi ses!

Detaljer
Publication date 2022/11/21
Location Umeå
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/12/21
Reference Number AD012349