Mekanikingenjör Dalarna

Personality / Commitment

Konsultbolaget ALTEN expanderar i Dalarna. Vill du vara en del av våran resa? Just nu söker vi mekanikingenjörer som är intresserade av konstruktion och design, som vill växa med oss i Borlänge.

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Rollen

Som konsult på ALTEN ser vi gärna att du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla relationer. Vi ser gärna att du välkomnar nya miljöer och uppdrag i alla typer av branscher. Vi tror att du är intresserad av nyskapande och teknik.

 

Är du den vi söker?

Vi söker just nu dig som har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning. Du har arbetslivserfarenhet inom relevant område, gärna inom konstruktion eller design.

 

  • Du har arbetat i något av verktygen PTC Creo, NX, Solid Work eller Inventor
  • Du har kunskap inom test och verifiering
  • Du har erfarenhet av mekanikkonstruktion 

 

Skicka in din ansökan idag - We believe in growing together!

Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Business Manager Cristine Hedlund, cristine.hedlund@alten.se eller Talent Acquisition Partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Detaljer
Publication date 2022/09/23
Location Ludvika
Recruiter Elin KARLSSON MÅNGS
Senaste dag för ansökning 2022/10/13
Reference Number AD012139