Matlab/Simulink Utvecklare Västerås

Personality / Commitment

ALTEN Västerås söker nu en fena på Matlab alternativt Simulink! Känner du dig träffad?

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Är du den vi söker?

Som person är en problemlösare, har analytiska färdigheter samt vill leverera arbete av hög kvalitet. Utöver detta har ALTEN följande krav:

  • Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område
  • Minst två års erfarenhet av att utveckla inbyggda system
  • Erfarenhet av antingen Matlab, Simulink eller Targetlink
  • Erfarenhet av mjukvarutestning (MIL, SIL, HIL)

Meriterande

  • Meriterande om du hanterar engelska i både skrift och tal
  • Meriterande om du även har erfarenhet inom fordonsindustrin

Låter denna roll som något för dig? Eller har du ytterligare frågor angående tjänsten? I så fall får du gärna höra av dig till vår HR-partner Elin Karlsson Mångs på elin.karlssonmangs@alten.se.

 

We believe in growing together!

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Detaljer
Publication date 2022/09/23
Location Västerås
Recruiter Elin KARLSSON MÅNGS
Senaste dag för ansökning 2022/10/13
Reference Number AD012138