Kvalitetsingenjör Örebro

Personality / Commitment

 

Just nu söker vi på ALTEN i Örebro efter bland annat kvalitetsingenjörer! Har du erfarenhet av kvalitetssäkring, har goda kunskaper inom kvalitetsverktyg såsom rotorsaksanalys, kapabilitet och/eller 8D, så är du den vi söker.

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Rollen

Som kvalitetsingenjör hanterar du reklamationer för material som inte uppfyller standard, granskar leverantörers reklamationsansvar samt samarbetar med olika kvalitetsfunktioner hos kund.

 

Vem är du?

  • Civil- eller Högskoleingenjör
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av kvalitetssäkring alternativ erfarenhet av produktutveckling med stort intresse för kvalitet och processutveckling

 

Meriterade

  • Erfarenhet av kvalitetsverktyg såsom rotorsaksanalys, kapabilitet, riskanalys och/eller 8D
  • Sex Sigma Greenbelt eller Blackbelt

 

Skicka in din ansökan idag - We believe in growing together!

 

Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta ansvarig HR-partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Detaljer
Publication date 2022/09/23
Location Örebro
Recruiter Elin KARLSSON MÅNGS
Senaste dag för ansökning 2022/10/11
Reference Number AD012133