Elkonstruktör Örebro

Personality / Commitment

ALTEN Örebro letar efter både juniora och seniora elkonstruktörer med erfarenhet av AutoCAD Electrical. Har du dessutom erfarenhet av elsystem, kablage, kontrollsystem eller electromobility-projekt är det meriterande!

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Roll

Som elkonstruktör på ALTEN får du jobba med design och utveckling av elsystem och kablage för både kraft- och signalsystem. Du är även involverad i val av komponenter och sensorer för avancerade kontrollsystem. Arbetet kan innebära vidareutveckling av befintliga produkter men även nyutveckling.

 

Är du den vi söker?

  • Högskole- eller civilingenjörexamen inom elektronik, mekatronik eller robotik
  • Minst 2 års erfarenhet av elkonstruktion
  • Erfarenhet av AutoCAD Electrical eller liknande program
  • Vana att jobba i PLM-system

 

Meriterande

  • Erfarenhet av funktionsutveckling
  • Erfarenhet av electromobility-projekt
  • Erfarenhet av batteriteknik

 

Skicka in din ansökan idag - We believe in growing together!

Om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult på ALTEN, kontakta gärna vår HR-partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Detaljer
Publication date 2022/09/23
Location Örebro
Recruiter Elin KARLSSON MÅNGS
Senaste dag för ansökning 2022/10/11
Reference Number AD012132