Ingenjörer inom Manufacturing

Personality / Commitment

ALTEN är ett bolag som inte bara vill erbjuda dig ett jobb utan en karriär. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter inom en rad olika områden och branscher. Vi vill växa tillsammans och söker just nu dig som är intresserad av att arbeta inom Manufacturing!
VI ERBJUDER DIG
Som ingenjör hos oss har du möjligheten att arbeta med det du brinner för och samtidigt utveckla och bredda din kompetens. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du också möjlighet att tillsammans med dina kollegor driva frågor och aktiviteter som du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Vi erbjuder även förmåner som:
• Personlig utbildningsbudget
• Personalcykel
• Friskvårdsbidrag
• Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar

Job / Skills

Till rollen söker dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet av Manufacturing och Produktionsteknik
  • Kan svenska flytande både i tal och skrift
  • Är social, utåtriktad och drivande i att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

Meriterande är också om du har kunskaper inom FMEA.

 

Vid frågor kontakta konsultchef Victoria Birgersson på victoria.birgersson@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

På grund av semestertider görs urvalet i slutet av Augusti.

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Detaljer
Publication date 2022/08/03
Location Gothenburg
Recruiter Märta HÄGG WASS
Senaste dag för ansökning 2022/09/07
Reference Number AD011883