Produktionsingenjör till ALTEN i Umeå

Personality / Commitment

Vi på ALTEN i Umeå söker efter dig som är produktionsingenjör!

Som produktionstekniker på ALTEN får du stora möjligheter att arbeta med olika projekt hos någon av våra många kunder. Beroende på vad du vill göra finns det stora möjligheter att utvecklas i den riktning du själv vill, hos kund, genom utbildningar och genom coachning. Vi söker dig som har Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ, samt kan utföra sina arbetsuppgifter på ett strukturerat och strategiskt sätt.

Job / Skills

Några exempel på vad du som produktionstekniker kan arbeta med är LEAN-arbete, beredning, projektledning, arbetsinstruktioner, driva förändringar i produktionsprocessen, löpande förbättringsarbete och flödeseffektivisering. Detta kan du göra inom en rad olika branscher såsom Industri, Automotive och Life Science.

 

Kravprofil:

• Högskole- eller civilingenjörsexamen inom produktionsteknik eller likvärdigt.

• Några års erfarenhet i rollen som produktionstekniker eller liknande.

• Erfarenhet av något eller flera: mekanik, elektronik, konstruktion, automation och produktion.

• Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete.

• Erfarenhet av produktionsteknik, processförbättringsarbete eller projektledning.

• Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Varför ska du välja ALTEN?

ALTENs resa beror oavkortat på individen, våra medarbetare. Har du ett stort engagemang och driv är möjligheterna på ALTEN mycket stora. Vår affärsmodell bygger på individuell valfrihet för våra konsulter. Som konsult på Alten väljer du själv hur du ska bygga din karriär och varumärke.

 

Om ALTEN

ALTEN är ett IT och teknikkonsultbolag med många stora kunder i Sverige. På ALTEN värdesätter vi gemenskap och därför har vi interna nätverk såsom ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation där du ges möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Vi erbjuder även en rad andra förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, tjänstebil, försäkringar, val av lönemodell och utbildning för att nämna några få.

 

Hoppas att vi ses!

 

Vid frågor kontakta Rebecca Malmborg, Talent Acquisition Partner, rebecca.malmborg@alten.se eller Anna Nejati, Business Manager, anna.nejati@alten.se.

 

OBS! Urvalsprocessen kommer ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Detaljer
Publication date 2022/07/29
Location Umeå
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/08/21
Reference Number AD011881