Erfaren Elektronikingenjör till ALTEN i Umeå

Personality / Commitment

Är du elektronikingenjör som söker förändring och är nyfiken på vilka möjligheter ALTEN har att erbjuda?

Förtroendet från våra kunder är starkt och efterfrågan på konsulter och kompetens från ALTEN är hög. För att möta deras behov vill vi på ALTEN Umeå förstärka vår grupp inom Engineering med fler erfarna elektronikingenjörer.

 

För att trivas i denna roll ser vi att du är nyfiken, engagerad samt intresserad av att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Job / Skills

Din profil:

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen med elektronikinriktning.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av kretskortkonstruktion, test och verifiering.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Altium designer, AutoCAD Electrical, E-PLAN, E3 eller orCAD.
  • FPGA-utveckling. 

Om ALTEN

Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi på ALTEN drivs av att se människor växa och utvecklas, både professionellt och personligt. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden, både nationellt och internationellt, kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas. 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Har du några frågor kan du kontkta Rebecca Malmborg, Talent Acquisition Partner, rebecca.malmborg@alten.se eller Anna Nejati, Business Manager, anna.nejati@alten.se.

 

OBS! Urvalsprocessen kommer ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Detaljer
Publication date 2022/07/29
Location Umeå
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/08/21
Reference Number AD011880