Mekanikkonstruktör till ALTEN Umeå

Personality / Commitment

Är du maskiningenjör, söker förändring och nyfiken på vilka möjligheter ett av världens största konsultföretag har att erbjuda?

Förtroendet från våra kunder är starkt och efterfrågan på konsulter från ALTEN är hög. För att möta deras behov vill vi på ALTEN i Umeå förstärka vår grupp inom engineering med fler mekanikkonstruktörer.

 

Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är engagemang, nyfikenhet och lösningsfokus. Det uppskattas även om du har ett intresse för teknik och ödmjukhet för dina medmänniskor. För att trivas i denna roll behöver du vara noggrann, strukturerad och affärsmässig.

Rollen som konsult lockar dig då du vill få möjligheten till att interagera med nya företag, intressanta produkter och chansen att skapa nya relationer. 

Job / Skills

Din profil:

  • Kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik eller annan relevant utbildning.
  • Minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av stål-, hydraulik- eller plastkonstruktioner.
  • Ett stort intresse för teknik, problemlösning och att göra ett bra jobb.
  • Förståelse för produktutveckling inom industri, fordonsbranschen eller medicinteknik.
  • Erfarenhet av något 3D-verktyg som CatiaV5, Solidedge eller Creo.

Detta är en tjänst som erbjuder en möjlighet att som maskiningejör få arbetat med spännande uppdrag i Umeå-regionen och samtidigt få tillgång till uppdragsmöjligheter nationellt, eller varför inte globalt om äventyrslusten smyger på.

Vi tror att det är produktutveckling och mekanisk konstruktion som intresserar dig men vi har genom våra många RAM-avtal möjlighet till att erbjuda uppdrag i flera olika branscher och tjänsteområden. Som närmaste ledare kommer jag stötta dig i dina initiativ och beslut då jag tror på att din potential nås genom att erbjuda förtroende och ansvar!

 

Som konsult är vägen öppen för dig, hoppas vi ses! 

 

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Vid frågor kan du kontakta Rebecca Malmborg, Talent Acquisition Partner, rebecca.malmborg@alten.se eller Anna Nejati, Buisness Manager, anna.nejati@alten.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

OBS! Urvalsprocessen kommer ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Detaljer
Publication date 2022/07/29
Location Umeå
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/08/21
Reference Number AD011877