Junior Talent Acquisition Partner till ALTEN!

Personality / Commitment

Ingenjörernas uppdrag är att hitta nya lösningar, konsultchefernas är att leda och ditt uppdrag är att hitta nya stjärnor till ALTEN. Din vardag består av sourcing och att hålla i dialogerna med potentiella kandidater - att leda samtalet med kandidaterna för att säkerställa att dessa personer är rätt för ALTEN och våra kunder likväl som vi är rätt för dem. Du kommer att tillhöra vår Talent Acquisition avdelning och jobba både självständigt och tillsammans med dina konsultchefer. Summa summarum: hos oss får du vara med på en resa i ständigt föränderlig miljö med fokus på att hitta engagerade, lyhörda och kompetenta kandidater. Vi söker dig som är driven och sporras av att jobba utifrån tydliga målsättningar. Du som är både nyfiken i dialog med nya människor och strukturerad i ditt sätt att ta dig an dagen. Trots din trygghet i dig själv ser vi att du även uppskattar och engagerar dig i laget, såväl på Talent Acquisition som i din grupp konsultchefer du stöttar. Vi på Talent Acquisition planerar och anordnar också rekryteringsevents, mässor och andra spännande aktiviteter kopplat till att möta kandidater.

Job / Skills

Exempel på arbetsuppgifter

  • Search av kandidater främst på LinkedIn
  • Utforma och publicera rekryteringsannonser
  • Utföra telefonavstämningar
  • Boka in intervjuer
  • Uppföljning av kandidater
  • Stötta konsultcheferna i rekryteringsprocessen
  • Employer Branding-aktiviteter

Vi önskar att du har en slutförd högskoleutbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande utbildning och att du har ett genuint intresse för människor, sälj och rekrytering. Du pratar och skriver på engelska lika obehindrat som på svenska. Vilka är då ALTEN? Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med 45 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Varje medarbetare är lika viktig i vår framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Ansökningar behandlas i mitten av augusti.

Vid frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Team Lead, Anna Persson på anna.persson@alten.se 

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2022/07/18
Location Gothenburg
Recruiter Anna PERSSON
Senaste dag för ansökning 2022/08/31
Reference Number AD011872