SAKNAR DU NORRLAND? NORRLAND SAKNAR DIG!

Personality / Commitment

Har din hemlängtan vuxit under sommarledigheten? Kanske är det lugnet, tryggheten, närheten till familj, vänner och naturen eller bara bekvämligheten med att bo i en lagom stor stad som lockar dig? Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte, vi är nyfiken på hemvändare med olika kompetenser, erfarenheter och bakgrunder. 

 

Det har säkert hunnit hända en del sedan du flyttade och vi har koll på utvecklingen och vilka möjligheter som kan finnas för dig beroende på kompetens, bakgrund och erfarenhet. Vi berättar gärna mer över ett möte och förhoppningsvis hittar vi gemensamma nämnare och en början på ett långsiktigt samarbete. 

 

Välkommen till lugnet men ändå pulsen, staden som växer med dig!  

Job / Skills

Om ALTEN Norr 

Teamet du kommer tillhöra är en prestigelös samling av människor med olika och gemensamma intressen, erfarenheter och kunskaper. Tillsammans är vi en härlig blandning av individer som skapar en öppen, transparent, familjär och nytänkande miljö. 

 

Utöver vår vardag med spännande uppdrag, utmaningar och möjligheter hittar vi på olika aktiviteter såsom cykelfest, forsränning, sommarfestligheter, springer lopp ihop och spelar beach på IKSU som ligger tvärs över gatan. 

 

Som ny medlem i teamet kommer du känna av flera hjälpande händer och en stöttande chef som ser just dig och dina intressen. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid.  

 

Om ALTEN Group 
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 30 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 40 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 600 medarbetare och arbetar från kontor på tio orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, offentligsektor, finans, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Exempel på kompetenser och roller hos oss:

  • Projektledare (både inom IT och/eller Teknik)
  • Systemutvecklare (.Net och/eller Java)
  • Embeddedutvecklare
  • Test och kravfångst
  • Systemarkitekter
  • Produktionstekniker
  • Mekanikkonstruktörer
  • Elektronikkonstruktörer
  • El-konstruktörer
  • Mekatronik

Slutligen ser vi gärna att du vill vara med och påverka, du gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du vill engagera dig i kontorets och dina kollegors utveckling.  

 

Vad erbjuder vi?  

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! 

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

 

We believe in growing together. 

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Nejati och Maja Lesjak, ansvariga gruppchefer i Umeå, på anna.nejati@alten.se maja.lesjak@alten.se  OBS! Under perioden 1/7–15/8 kommer urvalsprocessen ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Detaljer
Publication date 2022/07/01
Location Umeå
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/08/31
Reference Number AD011813