Projektledare inom produktutveckling

Personality / Commitment

Vill du vara med och leda projekt som kommer göra skillnad för många? Har du ett starkt intresse för projektledning samt är bekväm med att driva och leda produktutvecklingsprojekt innehållande mekanik, elektronik och mjukvara. Drivs du av att engagera och motivera ditt team? Då kan vi ha nästa utmaning för dig. Nu söker vi på ALTEN Sweden i Jönköping ytterligare en projektledare för våra inhouseprojekt.

 

Vad ALTEN erbjuder dig

Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Du kommer att få möjligheten att leda projekt i varierande storlek med mycket kompetenta projektmedlemmar, främst inom medicinteknik men också inom andra områden.

Job / Skills

 Kravprofil:

  • Minst 4 års erfarenhet av att leda och driva olika tekniska projekt. Kan handla om allt från mekanik, elektronik, mjukvara, konstruktion, inköp, automation och produktion.
  • Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt.
  • Van att jobba i en definiera projektmodell.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att ha haft mycket kontakt med leverantörer nationellt och internationellt.
  • Erfarenhet av medicinteknik.

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN Sweden i Jönköping har vi ett stort utbud av uppdrag och i inhouse genomför vi flera projekt mot medicinteknisk bransch där du konkret kan få vara med att göra skillnad. Vi kan även erbjuda såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef läggs en plan så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen att ansöka!

Detaljer
Publication date 2022/06/22
Location Jönköping
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/07/17
Reference Number AD011753