Mjukvarutestare, lågnivå

Personality / Commitment

Vi på ALTEN Sweden i Jönköping söker just nu dig med ett par års erfarenhet som testingenjör med förståelse för lågnivåtest. Som mjukvarutestare på ALTEN kommer du, i det här uppdraget, arbeta med test på produkt/modulnivå ute hos kund. Du kommer ansvara för dina testfall, driva dessa framåt och verifiering. Detta görs i nära samarbete med andra avdelningar och områden på företaget.

Job / Skills

För att trivas i denna roll, behöver du kunna dokumentera testfall utifrån kravdokumentation och testplaner. Du är inte rädd att ta initiativ och kommer gärna med förslag på förbättringar kring nuvarande processer och rutiner. Du är duktig på dokumentation och skriva specifikationer som är en stor del av arbetet.  

Kravprofil:

  • Högskoleutbildning inom mjukvara, elektronik eller motsvarande.
  • Erfarenhet av lågnivåtest.
  • Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.
  • Stort intresse för teknik, driv och en vilja att hela tiden utvecklas.

Meriterande:

  • Har jobbat med automattest inom mjukvara, samt kan designa och koda sådana tester.
  • Har en mjukvarubakgrund och/eller inom trådlösa interface.

 

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Vid frågor, kontakta Emir Brandic, business manager, via emir.brandic@alten.se

Detaljer
Publication date 2022/06/22
Location Jönköping
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/07/17
Reference Number AD011750