Testingenjör inom mekanik/elektronik

Personality / Commitment

Vi på ALTEN Sweden vill erbjuda dig som är testingenjör en karriär, inte bara ett jobb. Vi brinner för att växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner. Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått. Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom test, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

 

Din roll hos ALTEN

Som testingenjör på ALTEN utför du ditt uppdrag på världsledande företag inom sin bransch. Det finns stor möjlighet till att växa inom området där du kommer planera och utföra tester på mekaniska och/eller elektroniska produkter utifrån de krav som ställs på produkterna. Du ansvarar för att kraven är testade och uppfyllda. Du kommer ha mycket kontakt med utvecklingsavdelningar för att tillsammans ta fram produkter som uppfyller krav och standarder.

Job / Skills

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som testingenjör inom mekanik eller elektronik. Du har en god samarbetsförmåga då mycket kommunikation sker med kollegor inom olika tekniska discipliner. Du är van vid att dokumentera testutfall och gillar variation i arbetsuppgifter då man i denna roll både använder händerna, bygger upp testmiljöer, testar produkterna och dokumenterar.

Kravprofil:

  • Högskoleutbildning inom maskin, elektronik eller motsvarande.
  • Erfarenhet av mekanisk test/provning.
  • Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.
  • Stort intresse för teknik.

Meriterande:

  • Drivs av problemlösning.
  • kunskap inom elektronik.
  • Erfarenhet av Labview.

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, business manager, via emir.brandic@alten.se

Detaljer
Publication date 2022/06/22
Location Jönköping
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/07/17
Reference Number AD011749