Teknisk projektledare till utvecklingsprojekt

Personality / Commitment

Vi söker dig som med stort driv och prestigelöst fokus på det gemensamma målet kan motivera och engagera kollegorna i projektteamen, och har förmåga att lyfta blicken och analysera olika situationer, formulera problem, dra slutsatser och komma vidare.

Just nu expanderar vi på ALTEN Sweden i Jönköping och står inför nya utmaningar varje vecka. Som projektledare hos oss kommer du kunna jobba inom flera olika branscher och roller med olika ansvarsområden. Du kommer leda och driva flera projekt i varierande storlekar. Med fokus på produktutvecklingsprojekt kommer du ansvara för hela genomförandet vilket innebär analysera projektdirektiv och kravbild, hantera, kontrollera och följa upp utlagda projekt, planera, organisera och leda projektteamen mot fastställda mål, hantera ekonomi, uppföljning och rapportering.

Job / Skills

För att trivas i rollen är det viktigt att du har minst 4 års erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt. Du är flexibel, utåtriktad och lyhörd. Fördelaktigt är om du har en vana av att arbeta i projekt på en internationell nivå.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Emir Brandic, Business manager, via emir.brandic@alten.se.

 

We believe in growing together.

Detaljer
Publication date 2022/06/22
Location Jönköping
Recruiter Rebecca MALMBORG
Senaste dag för ansökning 2022/07/17
Reference Number AD011747