Quality and sustainability Manager till ALTEN Sverige

Personality / Commitment

Vill du arbeta i en roll där du får driva ALTEN Sveriges kvalitetsarbete självständigt? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor? Då har vi tjänsten för dig! ALTEN söker nu en Quality & Sustainability Manager till Göteborg. Som Quality Manager blir du en del av Technical Direction, som består av 15 medarbetare, och du rapporterar till Work Package Project Director.

Job / Skills

Som Quality & Sustainability Manager kommer du att arbeta med att:

  • Driftsätta, utveckla, underhålla, och utbilda verksamheten i användandet av företagets ledningssystem för kvalitet och miljö (ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015)
  • Driva arbetet med ALTEN Sveriges mål att vara klimatneutral vid 2030
  • Samordna process- och funktionsägare inom bolaget så att processer och verksamhetsrutiner efterlevs och möter intressenternas krav
  • Övervaka, administrera, och hantera uppdateringar till relevanta lagar och förordningar inom miljö, fastighet, säkerhet, arbetsmiljö, och andra områden, samt säkerställa efterlevnad
  • Planera, utföra, dokumentera, och rapportera resultat av interna och externa revisioner inom kvalitet och miljö

 

Vi söker dig som:

  • Har en Master inom teknik och/eller IT  
  • Har minst 4 års erfarenhet inom relevant område
  • Har ett stort intresse för både kvalitet- och miljöfrågor
  • Behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift


Som person är du noggrann och du har ett strukturerat arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga och du trivs i en roll där du får driva dina processer självständigt och samtidigt samarbeta med många olika funktioner. Vidare är du bra på att ta egna initiativ och att följa upp dina processer. Placeringsort för tjänsten är i Göteborg, men arbetet bedrivs mot alla ALTEN kontor i Sverige. Resor förekommer i tjänsten.

 

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Personal på ALTEN är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärsmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du möjligheten till att skapa ett stort affärsnätverk och flera spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor. Balansen mellan arbete och privatliv värderas högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

 

Sista ansökningsdag för tjänsten är 15 Juni . Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta Erik Rosenqvist, Work Package Project Director, på erik.rosenqvist@alten.se. Har du frågor kring processen kan du kontakta Talent Acquisition & Development Unni Båth på unni.bath@alten.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Publication date 2022/05/13
Location Gothenburg
Recruiter Unni BÅTH
Senaste dag för ansökning 2022/06/15
Reference Number AD011571