Lead Engineer Elkraft

Personality / Commitment

ALTEN Sverige söker nya kollegor!
På ALTEN är våra medarbetare vår största framgång. Vi drivs av att se dig som individ växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter där du får arbeta med det du har passion för. Vi har ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Till detta tillför vi valfrihet, lyhördhet och kompetens.

Job / Skills

ALTEN Sverige driver just nu en kraftig satsning mot energisektorn och letar nu en nyckelperson som vill vara med och driva utvecklingen inom elkraft. Idag är vi ungefär 60 konsulter inom energisektorn och vi behöver bli fler. För att lyckas söker vi nu en Lead Engineer som vill jobba mot våra kunder både lokalt i Västerås och nationellt.

Du kommer i rollen som Lead Engineer ha din huvudsysselsättning som konsult, både ute i uppdrag ute hos kund men även leda våra in-house leveranser inom området. Utöver din roll som konsult kommer du även ha ansvar för att bidra till utveckligen av området genom affärsutveckling och teknisk expertis i nära samabete med våra chefer.

Du kommer till exempel att:

  • Arbeta som konsult i uppdrag ute hos någon av våra kunder
  • Delta i kundmöten och ta rollen som teknisk expert
  • Sälja in och leda helhetsåtaganade inom vår in-house verksamhet
  • Delta i utvecklingen av tjänsteområdet

Du har mist 5-10 års erfarenhet inom några av dessa områden:

  • Elkonstruktion: låg, mellanspänning och högspänning
  • Elkraft, beredning och projektering
  • Projektledning
  • Anläggningskonstruktion
  • Arbetat i CAD systemet E3, elMaster, Autocad eller liknande
  • Relevant utbildning inom området

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

 

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Vid frågor kontakta Gabriella Edberg, Business Area Manager Energy, gabriella.edberg@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Publication date 2022/05/10
Location Västerås
Recruiter Gabriella Edberg
Senaste dag för ansökning 2022/05/31
Reference Number AD011566