ALTEN i Stockholm letar efter en Analytisk Kemist

Personality / Commitment

Vi på ALTEN Life Science i Stockholm/Uppsala letar efter en Analytisk Kemist till vårt team!

Vi hoppas DU vill bli vår nästa kollega och arbeta med analyser i en konsultroll inom vårt team på ALTEN Life Science. I vårt team arbetar vi i såväl inhouse-projekt, på distans och på plats hos våra kunder i Stockholm, Uppsala, Södertälje och Strängnäs.

 

Vi är nu på en spännade och utvecklande tillväxtresa där vi hoppas att DU vill utvecklas och växa tillsammans med oss! Gillar du att utveckla metoder eller vara kreativ på labbet? Då är du antagligen en god matchning till vårt härliga Life Science-team!

 

För att lyckas i rollen som konsult är du en person som är lösningsorienterad, engagerad och brinner för att hjälpa kunderna med dera leveranser samt har ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det är roligt och spännande att lära känna nya människor.

 

ALTEN Life Science arbetar med de främsta av Sveriges Life Science- och läkemedelsbolagen och vi ser gärna att du minst har en universitetsexamen som exempelvis civilingenjör, MSc eller motsvarande inriktat mot kemi, biomedicin eller liknande.

 

Job / Skills

ALTEN Life Science arbetar med de främsta av Sveriges Life Science- och läkemedelsbolagen och vi ser gärna att du minst har en universitetsexamen som exempelvis civilingenjör, MSc eller motsvarande inriktat mot analytisk kemi, bioteknik eller liknande.

 

Vi ser att du har erfarenhet inom GxP, läkemedelstillverkning, läkemedelsutveckling och har erfarenhet att tolka och arbeta efter de standarder och guidelines som pharma jobbar med inom området.

 

För denna roll är det viktigt att du har har betat enligt GMP för att vara förstådd i vikten av spårbarhet och kvalitet. Du har också förmågan att uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det också som klart meriterande om du har någon eller några av följande erfarenheter:

• Analytisk kemi, Kvalitetskontroll, QC

• Erfarenhet av metodutveckling

• Jobbat med metoder som HPLC, LC-MS, GC, ÄKTA, ELISA, PCR etc

• Validering, Kvalificering

• Avvikelsehantering

• LIMS, Empower etc

 

Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

We believe in growing together!

Välkommen in med din ansökan!

 

Detaljer
Publication date 2022/05/23
Location Uppsala - Stockholm - Enköping | Sweden
Recruiter Marina MARTINEZ
Senaste dag för ansökning 2022/07/31
Reference Number AD011140