NU BEHÖVER VI FLER KOLLEGOR TILL IT-TEAMET

Personality / Commitment

Går du i tankar om att börja kika på nya möjligheter för att ta dig vidare i karriären? ALTEN IT Linköping/Norrköping söker nya kollegor!

På ALTEN är våra medarbetare vår största framgång. Vi drivs av att se dig som individ växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter där du får arbeta med det du har passion för. Vi har ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Till detta tillför vi valfrihet, lyhördhet och kompetens.

Job / Skills

Just nu söker vi kollegor inom alla våra tjänsteområden. Har du några års erfarenhet inom nedanståede områden, så vill vi gärna träffa dig! Våra tjänsteområden:

Development & Architecture
DevOps & Cloud
Design & UX
Management & Governance
Test & QA

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Vid frågor kontakta Amanda Saintyves, Talent Acquisition Partner IT.
amanda.saintyves@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Publication date 2022/01/14
Location Linköping
Recruiter Amanda SAINTYVES
Senaste dag för ansökning 2022/02/13
Reference Number AD011054