Junior Mechanical Engineer

Personality / Commitment

Är du mekanikingenjör med passion för konstruktion och design? ALTEN är ett av världens största konsultbolag inom produktutveckling och just nu söker vi dig som har passion för produktutevckling.

ALTEN Lund söker konsulter inom mekanik med stor passion för produktutveckling i alla dess former. Vi har ett stort nätverk av kunder i konstant behov av drivna mekanikkonsulter inom konstruktion, design, beräkning och simulering. Vi växer tillsammans med våra medarbetare. Hos ALTEN Lund blir du del av ett interntionellt team med fokus på Din karriär.

Som konsult på ALTEN ser vi gärna att du har en bra förmåga att jobba självständigt och affärsmässigt. Du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Vi ser gärna att du välkommnar nya miljöer och uppdrag i alla typer av branscher. Vi tror att du har ett genuint intresse för nyskapande och teknik.

 Hos ALTEN får du möjligheten att växa i din roll,

  • I ditt uppdrag där du jobbar med det du brinner för.
  • I din kompetensutveckling där du får stöd från ALTEN Academy och din personliga utbildningsbudget.
  • I ditt engagemang där du får hjälp av din coachande chef.

Job / Skills

Vi söker just nu en junior produktutvecklare. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning. Du har arbetslivserfarenhet inom relvant område, gärna inom konstruktion eller design. Vi ser gärna att du pratar svenska och engelska.  

Det är meriterande om:

-          Du har arbetat i något av verktygen PTC Creo, Solid Work eller Windchill

-          Du har erfarenhet av utveckling av konsumentprodukt.

-          Du har erfarenhet av att konstruera formsprutade och formgjutna plastdetaljer.

-          Du har kunskaper inom ytmodellering.

-          Du har kunskap inom test och verifiering

 Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Business Manager My Ogard, my.ogard@alten.se eller Talent Acquisition Partner Lukas Grönroos, lukas.gronroos@alten.se 

 

We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2021/11/24
Location Lund
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Senaste dag för ansökning 2021/12/17
Reference Number AD010872