Projektledare, utvecklingsprojekt inom mjukvara/elektronik

Personality / Commitment

Du kommer leda och driva flera projekt i varierande storlekar. 

Med fokus på elektronik och mjukvara kommer du ansvara för hela genomförandet vilket innebär analysera projektdirektiv och kravbild, hantera, kontrollera och följa upp utlagda projekt, planera, organisera och leda projektteamet mot fastställda mål, hantera ekonomi, uppföljning och rapportering, leda utläggningen av delar eller hela projekt på externa partners.

Job / Skills

Vi söker dig som med stort driv och prestigelöst fokus på det gemensamma målet kan motivera och engagera kollegorna i projektteamen.  

Du har förmåga att lyfta blicken och analysera olika situationer, formulera problem, dra slutsatser och komma vidare. För att trivas i rollen är det viktigt att du har minst 5 års erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt inom mjukvara eller elektronik. Du är flexibel, utåtriktad och lyhörd.

 

Just nu expanderar vi på Alten i Jönköping och står inför nya utmaningar varje vecka. Som projektledare hos oss kommer du kunna jobba inom flera olika branscher och roller med olika ansvarsområden.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt.
Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Lukas Grönroos, Talent Acquisition Partner.
Lukas.gronroos@alten.se 
Tack för din ansökan!

 

We believe in growing together

Detaljer
Publication date 2021/10/13
Location Jönköping
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Senaste dag för ansökning 2021/11/12
Reference Number AD010661