Teknisk projektledare till utvecklingsprojekt

Personality / Commitment

Du kommer leda och driva flera projekt i varierande storlekar inom produktion. 

Med fokus på produktions- och logistikprocesser kommer du allt från att skapa insikt om projektens bakgrund, effektmål och förutsättningar till att ta fram aktivitetsplaner och tidsramar. Du kommer påverka, utreda, analysera, utvärdera, föreslå, leda, besluta, genomföra och löpande följa upp olika handlingsalternativ.

Job / Skills

Vi söker dig som med stort driv och prestigelöst fokus på det gemensamma målet kan motivera och engagera kollegorna i projektteamen. Du har förmåga att lyfta blicken och analysera olika situationer, formulera problem, dra slutsatser och komma vidare. För att trivas i rollen är det viktigt att du har minst 2 års erfarenhet av att driva produktionsnära projekt. Du har erfarenhet av kommunikation med olika intressenter och budgetansvar.

 

Just nu expanderar vi på Alten i Jönköping och står inför nya utmaningar varje vecka. Som projektledare hos oss kommer du kunna jobba inom flera olika branscher och roller med olika ansvarsområden. 

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt.
Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Lukas Grönroos, Talent Acquisition Partner.
lukas.gronroos@alten.se 
Tack för din ansökan!

 

We believe in growing together

Detaljer
Publication date 2021/10/13
Location Jönköping
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Senaste dag för ansökning 2021/11/12
Reference Number AD010660