Valideringkonsult till vårt Life Science Team

Personality / Commitment

Vi söker nu dig som vill arbeta och utvecklas som konsult inom validering och kvalificering till vårt härliga Life Science team!

Som Life Science konsult hos oss arbetar du med spännande företag som vi stöttar inom Life Science industrin. Våra kunder finns i Stockholm, Uppsala, Södertälje och Strängnäs!

Du kommer stötta våra kunder inom validering och kvalificering, det kan bland annat innebära att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.

Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälpsam och strukturerad samtidigt som du ska vara social och en team-player. Du måste kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter självständigt och på ett lösningsorienterat sätt.

Känner du att du har det som krävs, tveka inte att höra av dig!

Job / Skills

Valideringsrollen innebär bland annat:
• Leda, planera, koordinera och/eller utföra validerings- och kvalificeringsarbete
• Utföra tester med avseende på kvalificering och validering av utrustning, process, metod, system, och/eller instrument
• Utfärda valideringsplaner, protokoll och rapporter
• Utreda uppkomna avvikelser och följa upp med åtgärder

Krav på kvalifikationer:
• Universitets-/högskoleexamen (BSc, MSc, civiling.) eller inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller liknande relevant område
• Minst 1 års erfarenhet av valideringsarbete inom läkemedelsbranschen och kännedom om GMP
• Goda språkkunskaper i tal och skrift inom engelska och svenska*
*Uppdragen i denna roll innebär oftast att man måste kunna kommunicera obehindrat med sina uppdragskollegor på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande: arbete i renrum, sterilisering, aseptik, biokemiska analyser, CAPA, CSV, GAMP5, IQ/OQ/PQ, CV, GXP, 21CFR11 och kraven i Eudralex.


Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2021/10/12
Location Stockholm
Recruiter Lovisa MICKELSSON
Senaste dag för ansökning 2021/10/31
Reference Number AD010656