.NET utvecklare till härligt IT-team

Personality / Commitment

Vill du ta dig an rollen som .Net utvecklare där driv och nyfikenhet är av stor betydelse och du trivs med att ta egna initiativ? Då har du kommit rätt!

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Vi söker nu dig som brinner för utveckling och teknik. I rollen som .Net utvecklare ser vi gärna att du har erfarenhet av användning av web-api:er och webbtjänster. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i uppgiften och miljön.

Job / Skills

Kvalifikationer:
- C#.NET och/eller .Net Core
- Azure
- GIT

Meriterande:
- Javascript (React, Angular eller liknande)
- CI/CD
- Kubernetes
- Docker
- Jenkins
- Microservices arkitektur

Så vad erbjuder vi dig utöver detta? Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Låt dig inte luras av att vi är ett stort internationellt bolag, vad våra konsulter uppskattar hos oss är vår familjära och personliga atmosfär. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om du är redo för nya utmaningar och vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att ansöka redan idag!
ALTEN är utsett till “Karriärföretag” 2021!
We believe in growing together.

Vid frågor kontakta Amanda Saintyves, Talent Acquisition Partner IT.
amanda.saintyves@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/10/12
Location Linköping
Recruiter Amanda SAINTYVES
Senaste dag för ansökning 2021/11/14
Reference Number AD010655