Elektronikkonstruktör till ALTEN i Skellefteå

Personality / Commitment

I Skellefteå finner du ALTEN Sveriges nordligaste kontor. Sedan hösten 2016 då vi startade vår satsning i Skellefteå har teamet växt och idag finner du där 12 välkomnande medarbetare. Teamet ses gärna utanför sina projekt, som ofta är inom elektronik- och mekanikkonstruktion samt projektledning, för aktiviteter såsom afterwork, padel eller lunch. Gemenskap och hjälpsamhet är något som beskriver teamet och som ny i gruppen kommer du snabbt känna dig delaktig. Teamet vill fortsätta växa och nu söker vi en elektronikkonstruktör som vill följa med på resan och bidra med sin kompetens!

 

Personliga egenskaper som är framträdande hos dig är engagemang, driv, prestigelöshet och ett sinne för att lösa tekninska problem. Du trivs med utmaningar där du får nyttja din kreativitet. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och affärsmässig. Arbete i grupp är något du trivs med men du är även bekväm med att ta egna beslut och initiativ. Som konsult får du möjlighet till en bredare variation på ditt arbete och även möjligheten att vara delaktig i våra interna nätverk så som ALTEN Sports och Women@ALTEN. Här på ALTEN har vi kollektivavtal, friskvårdbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Vi ser gärna att du har:

  • Civilingenjörs- eller högskoleexamen inom elektroteknik eller motsvarande utbildning.
  • 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av någon av följande programvaror är meriterande: Altium Designer, Cadett ELSA, AutoCAD Electrical, Aucotec Engineering Base, Microsoft Vision.
  • Erfarenhet av kretskortsdesign eller kablage design/dragning.

 

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

We believe in growing together!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Talent Acquisition Partner Lukas Grönroos på lukas.gronroos@alten.se
Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detaljer
Publication date 2021/10/11
Location Skellefteå
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Senaste dag för ansökning 2021/11/05
Reference Number AD010652