Junior Mjukvaruutvecklare till ALTEN i Jönköping

Personality / Commitment

ALTEN vill erbjuda dig en karriär, inte ett jobb.
Vi vill växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner. Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått. Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom inbyggda system, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

Vi söker nu en erfaren embedded C-utvecklare. I detta uppdrag kommer du ansvara för att utveckla och designa inbyggda system. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara systemkrav, mjukvarukrav och design till implementation och test. Du kommer sitta nära kollegor inom andra tekniska discipliner och ha nära till produkten i olika faser i projektet.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt.
Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Vi söker dig med stort intresse av inbyggda system. Du har gärna hunnit bekanta dig med C programmering. Du är på ett eller annat sätt kunnig inom mikrocontroller, drivrutiner, applikationer och mjukvarutest. Du behärskar även svenska eller engelska i tal och skrift.

 

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling i en embedded miljö.
  • Ett brinnande intresse för teknik och vågar ta initiativ
  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen i datateknik, elektroteknik eller motsvarande

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Lukas Grönroos, Talent Acquisition Partner.
Lukas.gronroos@alten.se 
Tack för din ansökan!

 

We believe in growing together

Detaljer
Publication date 2021/09/29
Location Jönköping
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Senaste dag för ansökning 2021/10/29
Reference Number AD010583