.NET-UTVECKLARE

Personality / Commitment

Vi expanderar och söker fler duktiga systemutvecklare till vårt team inom system- och applikationsutveckling.

Vad får dig engagerad? När känner du dig utmanad? Hur vill du växa i din karriär?
På ALTEN vill vi säkerställa att du får den utveckling som DU vill ha. Det gör vi genom att låta dig jobba i de projekt där du vill bidra med din kompetens. Samtidigt som du blir utmanad teknisk och växer mellanmänskligt. Vi erbjuder flera intressanta uppdrag inom en mängd olika branscher där du får använda senaste tekniken. Möjligheterna att få coacha andra och vara teknisk lead finns också.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett teknikintresse men människa och nytta ligger i fokus!
Vi tror att vår framgång grundar sig i att vi förstår vad våra medarbetare värdesätter. Vi är ärliga med att det är viktigt för oss att bygga en relation med varandra.

Job / Skills

Exempel på tekniker du har eller vill jobba med:

  • C#/.NET
  • Vue
  • SQL
  • TypeScript, JavaScript
  • Angular
  • CSS
  • HTML
  • Microsoft Azure

Vi ser gärna att du talar svenska och engelska obehindrat.
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

ALTEN utsett till “Karriärföretag” 2021!
We believe in growing together.

Vid frågor kontakta Amanda Saintyves, Talent Acquisition Partner IT.
amanda.saintyves@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/09/14
Location Umeå
Recruiter Amanda SAINTYVES
Senaste dag för ansökning 2021/10/17
Reference Number AD010517