Juniora mekanikkonstruktörer sökes till vårt inhouse-team!

Personality / Commitment

Är du i inledningsfasen av din karriär som konstruktör och söker en ny utmaning? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi efter nya talanger till vårt inhouse-team som idag består av ett tjugotal konstruktörer, team leads och projektledare som arbetar med flertalet spännande projekt gentemot en av våra största kunder inom fordonsbranschen. I positionen som junior konstruktör kommer du få ta del av dina seniora kollegors kompetens och bli upplärd inom CAD, PLM och andra stödsystem, med målet att du på sikt ska kunna driva egna projekt!

 

För att trivas i teamet är det väldigt viktigt att du som person är en driven teamplayer med hög social kompetens och simultanförmåga eftersom du kommer arbeta med flera projekt parallellt och kommunicera med olika tvärfunktioner såsom produktion och inköp.

Job / Skills

Krav:

  • Catia V5
  • Civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Europeiskt medborgarskap

Meriterande:

  • Erfarenhet av/intresse för fordonsbranschen
  • Relevant examensarbete och/eller sommarjobb inom konstruktion
  • Enovia

Vi ser fram emot din ansökan – rekryteringsarbetet sker löpande!


Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 
We believe in growing together

Detaljer
Publication date 2021/09/14
Location Stockholm
Recruiter André KÅRFORS
Senaste dag för ansökning 2021/10/03
Reference Number AD010516