Söker nya kollegor till härligt IT team!

Personality / Commitment

Nu är hösten runt hörnet och det innebär nystart! Går du i tankar om att börja kika på nya möjligheter för att ta dig vidare i karriären? ALTEN i Linköping behöver nu dig!

På ALTEN är våra medarbetare vår största framgång. Vi drivs av att se dig som individ växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter där du får arbeta med det du har passion för. Vi har ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher. Detta ger dig chans att växa och ge näring åt oss och våra kunder. Till detta tillför vi valfrihet, lyhördhet och kompetens.
Just nu söker vi kollegor inom en rad olika områden till vårt härliga IT team i Linköping. Har du några års erfarenhet inom nedanståede områden, så vill vi gärna träffa dig!

Job / Skills

  • Systemutveckling
  • Arkitektur
  • DevOps
  • Cloud
  • Testautomation eller Testledning
  • Produktägare, Projektledare, Scrum Master

Vi ser gärna att du talar svenska och engelska obehindrat.

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

ALTEN utsett till “Karriärföretag” 2021!
We believe in growing together.

Vid frågor kontakta Amanda Saintyves, Talent Acquisition Partner IT.
amanda.saintyves@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/09/10
Location Linköping
Recruiter Amanda SAINTYVES
Senaste dag för ansökning 2021/10/10
Reference Number AD010512