Produktutvecklare inom försvarsindustrin

Personality / Commitment

Hej! Vill du jobba med R&D inom försvarsindustrin? Då har ALTEN jobbet för dig!
Vi letar nu efter dig som är en erfaren konstruktör som vill jobba med produktutveckling inom försvarsindustrin! Vi tror att du har flera års erfarenhet av konstruktion samt erfarenhet i Siemens NX och Catia V5. Som person är du utåtriktad, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du bör även ha en god förmåga att ta ansvar över ditt eget arbete och våga ta egna initiativ!

 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

Som konstruktör till detta uppdrag kommer du få möjligheten att vara med och utveckla produkter till försvarsindustrins flotta. Uppdraget kan innebära en varierande roll mot både konstruktion, provning, etc. Tjänsten kan involvera arbete som omfattas av försvarssekretess.

 

Dina kompetenser
• 5+ års erfarenhet av konstruktion
• Siemens NX, Catia V5
• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

 

Meriterande
• Jobbat i PDM-system
• Erfarenhet i andra CAD-program, ex Creo
• Militärbakgrund

 

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/07/19
Location Stockholm
Recruiter André KÅRFORS
Senaste dag för ansökning 2021/08/19
Reference Number AD010351