Mekanikkonstruktör till fordonsindustrin

Personality / Commitment

Vi söker nu efter dig som är konstruktör till kommande uppdrag hos en av våra kunder inom fordonsbranschen. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom just fordon och vill fortsätta utvecklas som konstruktör! För att trivas som konsult hos oss är det inte alltid de formella meriterna som är viktigast. Självklart krävs gedigen kunskap, men lika viktigt är att ha rätt attityd. Du är intresserad av att själv utvecklas i olika typer av konstruktions- och produktutvecklingsuppdrag tillsammans med oss på ALTEN och våra kunder. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du har god social kompetens och värdesätter drivna och engagerade kollegor. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Självklart har du ett genuint teknikintresse!

Job / Skills

I rollen som mekanikkonstruktör hos oss kommer du få chansen att arbeta i projekt som varierar i längd, djup och bredd. De kunskaper som vi efterfrågar för rollen är:


• Erfarenhet av CATIA V5
• Erfarenhet från konstruktion inom fordonsbranschen
• B.Sc. eller M.Sc. inom relevant område, exempelvis maskinteknik
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Meriterande är om du har jobbat med plast, plåt och gjutna komponenter

 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer.I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

 

Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande!

Detaljer
Publication date 2021/07/19
Location Stockholm
Recruiter André KÅRFORS
Senaste dag för ansökning 2021/08/19
Reference Number AD010350