Fullstack-utvecklare Java / JavaScript

Personality / Commitment

Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som består av en mångkulturell blandning av skickliga Frontend, Backend, iOS/Androidutvecklare, DevOps och Cloud Architects? Hos ALTEN får du också möjligheten att ledas av vår engagerade chefsgrupp som kommer vägleda dig framåt i din karriär! Du kommer att vara delaktig i en av våra kunders cutting edge in-house projekt, inom bland annat telecom, retail, cyber security, IoT och MedTech.

Job / Skills

Vi söker just nu en Fullstack-utvecklare med ca 5 års erfarenhet av molnbaserade lösningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
- JavaScript (React / Angular / Vue / Node)
- Java (8/11)
- Spring, Spring Boot
- Hibernate
- Kafka
- AWS / Azure / GCP
- SQL / Oracle / PostgreSQL
- Git / SVN
- Scrum, Agile

Som konsult på ALTEN får du teamkänsla vid ditt uppdrag men också en samhörighet hos ALTEN. Detta genom våra olika interna nätverk, såsom ALTEN Sports, Women @ ALTEN och ALTEN Academy. Genom dessa ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Balansen mellan arbete och privatliv är även vår högsta prioritet. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med just det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige inom flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
HR-partner Julia Gjedsted på julia.gjedsted@alten.se
Vi ser fram emot din ansökan – We believe in growing together!
På grund av semestertider sker urval i augusti.

Detaljer
Publication date 2021/07/19
Location Stockholm
Recruiter Julia GJEDSTED
Senaste dag för ansökning 2021/08/15
Reference Number AD010348