ERFAREN KONSULT SOM VILL MER!

Personality / Commitment

Du erfarna konsult inom Life Science och Pharma som vill mer... se hit! Här finns en spännande roll för dig! Tänker att du åtminstone har testat på konsultrollen tidigare. Kanske är du sugen på mer men vill inte riktigt lämna konsultrollen helt? 

Vi söker en kollega till vår ledningsgrupp på ALTEN Life Science Sweden som vill vara konsult på deltid och hjälpa till i avdelningens ledningsgrupp på deltid. Det du kan bidra med i ledningsgruppen är exempelvis genom att vara chef, teamledare, utbildningsledare, säljare eller rekryterare, eller kanske lite av varje.

Beroende på hur du är och åt vilket håll just du vill utvecklas och beroende på vad just du kan bidra med inom ALTEN Life Science Sweden, så hittar vi tillsammans hur just din roll på ALTEN kan se ut. 

Möjliga områden att ta sig an...

I denna roll på ALTEN, får du förutom konsultrollen, möjlighet att arbeta brett och varierat i en utmanande roll där dina arbetsuppgifter kan innefatta:

  • Affärsutveckling & Försäljning: Ditt fokus ligger på att bygga relationer med våra kunder, vilket innefattar allt från att hitta nya kunder, ha möten där du hjälper kunderna med deras olika utmaningar till att agera account manager i projekt.
  • Rekrytering: Här intervjuar du och utvärderar kandidater för att kunna bygga upp Teamet. Här får du även stöd av vår interna rekryteringsorganisation och har ansvar för att hitta rätt kompetens som matchar våra kunder och uppdrag.
  • Chef: Här ingår personalsvar för din egen konsultgrupp. Du leder, stöttar och coachar Teamet. Genomför utvecklingssamtal, lönesamtal samt har regelbundna avstämningar med dina konsulter.

 

 

 

 

Job / Skills

Vi ser att du åtminstone har testat på  konsultrollen tidigare och är sugen nya utmaningar men vill inte riktigt lämna konsultrollen helt. Beroende på hur och åt vilket håll just du vill utvecklas och beroende på vad just du kan bidra med inom ALTEN Life Science Sweden, så hittar vi tillsammans hur just din roll på ALTEN kan se ut. 

Din profil
Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet som konsult och minst 10 års arbetslivserfarenhet inom Life Science och Pharma, gärna i roller inom projektledning, kvalitét, validering eller process. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du utöver ovan nämnt är målinriktad och drivande. Du har ett sinne för affärer, en stark vilja att utvecklas och ett intresse för att arbeta med människor och relationer. Din placering kommer ligga inom området Stockholm, Södertälje eller Uppsala, eller en mix beroende på vad vi kommer fram till. 

Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Rekryterande chef är Gisela Gaeyner Persson.

Ser fram emot att höra vad du söker och vilken roll du är intresserad av här på ALTEN Life Science Sweden!

Varmt välkommen med din ansökan eller ring gärna Gisela Gaeyner Persson på 079098489!

Varför ska du välja ALTEN?

ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 30 000 anställda i 22 länder. Vi utvecklar och levererar kompetens till världsledande företag genom Sveriges mest engagerade IT- och teknikkonsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Som ett av Europas största konsultbolag kan vi erbjuda dig en intressant roll där du har stora möjligheter för din utveckling. Vi har en väldefinierad karriärtrappa och erbjuder dig både nationella och internationella utbildningar för att du ska kunna nå dina mål. Du får även regelbunden coachning för att få hjälp att utvecklas i din roll.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

We believe in growing together!

 

Detaljer
Publication date 2021/06/10
Location Stockholm
Recruiter Kevin BRUNNBERG
Senaste dag för ansökning 2021/06/24
Reference Number AD010180