Java / JavaScript Fullstack-utvecklare till ALTEN IT Stockholm

Personality / Commitment

Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som består av en mångkulturell blandning av skickliga Frontend, Backend, DevOps, iOS/Android och Cloud Architects? Hos ALTEN får du också möjligheten att ledas av vår engagerade chefsgrupp som kommer vägleda dig framåt i din karriär!

Du kommer att vara delaktig i att rampa upp en av våra kunders cutting edge in-house projekt inom bland annat Telecom, Retail, Cyber Security, IoT och MedTech, allt tillsammans med dina ALTEN-kollegor från våra team Lord of The Codes, Callback Cats eller Binary Beasts!

”Jag är snart inne på mitt femte år som konsult på ALTEN. Har stannat av samma anledning som jag först valde anställningen: Trots kompetenta och engagerade kollegor och utmanande uppdrag har vi alltid en familjär och prestigelös stämning. För mig går samarbete före status och dessa värderingar hittar jag verkligen i min relation till min chef, till mina kollegor och i alla nätverk inom företaget.”

Lisa, Business Analyst

Som konsult på ALTEN får du en äkta teamkänsla vid ditt uppdrag men också en samhörighet hos ALTEN. Genom våra olika interna nätverk, ALTEN Sports, Women @ ALTEN och ALTEN Academy, får du möjlighet att driva ämnen och aktiviteter som ligger nära ditt hjärta, hålla workshops och utbildningar tillsammans med dina kollegor. Alla sociala aktiviteter är naturligtvis valfria (work life balance är vår högsta prioritet).

Job / Skills

Vi söker just nu en Java/JavaScript Fullstack-utvecklare med ca 5 års erfarenhet av molnbaserade lösningar.

Du har gärna erfarenhet av följande:

- JavaScript
- Java (8/11)
- Spring, Spring Boot
- Hibernate
- React
- AWS/Azure/GCP
- Kafka
- SQL
- Oracle
- Git, SVN
- Scrum, Agile

 

Vi ser fram emot din ansökan – We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2021/06/09
Location Västerås
Recruiter Anneli WESTERMARK
Senaste dag för ansökning 2021/07/04
Reference Number AD010178