Fullstack React-utvecklare

Personality / Commitment

Du vill kunna vara kreativ och lösa problem tillsammans med andra duktiga och drivna utvecklare. Du vill vara en del av en dynamisk miljö där du kan jobba med moderna tekniker och ramverk samtidigt som du har kul på jobbet. Du jobbar helst inom front-end eller full-stack och är en van användare av React.js. Om detta låter bekant så läs gärna vidare! 

VAD VI ERBJUDER DIG
En chans att få vara en del av vårt team av konsulter inom IT. Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Du har minst tre års erfarenhet av Front-end utveckling och har jobbat med React.js samt har erfarenhet från node.js och Microservices arkitektur.
Meriterande:

  • Azure
  • Azure Devops
  • Java
  • C#
  • Docker och Kubernets
  • Scrum
  • SAFE
  • Git
  • Jenkins eller andra CI/CD verktyg

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 200 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

ALTEN utsett till Karriärföretag 2021!

We believe in growing togheter!

Välkommen att skicka in din ansökan!

Vid frågor vänligen kontakta Aida Finström, Talent Acquisition Partner IT
aida.finstrom@alten.se

Detaljer
Publication date 2021/06/08
Location Gothenburg
Recruiter Aida FINSTRÖM
Senaste dag för ansökning 2021/07/11
Reference Number AD010173