Business Manager till ALTEN Lund

Personality / Commitment

Tycker du att försäljning, rekrytering och ledarskap låter som en rolig kombination? Sök då tjänsten som Business Manager till ALTEN Lund!

Som Business Manager på ALTEN arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Du blir det senaste tillskottet till vår Engineering-division och kommer ingå i ett lokalt chefsteam på 5 personer.

Arbetsuppgifter
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder med fokus på inbyggda system
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration
Tjänsten är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Job / Skills

Din profil
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor och som är duktig på att skapa och upprätthålla relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för affärsutveckling. Vidare är ditt arbetssätt målmedvetet, du går igång på utmaningar och har förmåga att hantera flera parallella ansvarsområden.

Krav
- Magister- eller masterexamen
- Minst ett års arbetslivserfarenhet, gärna inom elektronik, mjukvara eller liknande
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 37 000 anställda i 28 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.
Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 30 maj. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Development Manager Fanny Strömberg på fanny.stromberg@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/04/30
Location Lund
Recruiter Fanny Strömberg
Senaste dag för ansökning 2021/05/30
Reference Number AD010045